Vlastenecké forum - Tématem fóra není pouze vlastenectví, ale i československá historie, politika, významné osobnosti, vynálezy, kultura a v podstatě vše, o čem je možno diskutovat. A to slušně a gramaticky správně.
Zdravim nemyslíte že by bylo dobré na stránky umístit něco kde by jsme se mohli všichni sejít a psát v reálném čase? myslím jako domluvit se a udělat nějakou schuzi online v něčem jako chat nebo tak něco.. bylo by to určitě zajímavé
takhle se většina sejít.. přes forum to neni tak uplně přímé..
"Buď příjemný a milý ve tváři, vlídný a zdvořilý ve způsobech, přívětivý a pravdomluvný ústy, vroucí a upřímný srdcem. Miluj a tak milován budeš." (Jan Amos Komenský)
Mno zřejmě myslíš chat. Samozřejmě že není složité tam hodit tuto funkci od blueboardu, jenže by to bylo věčně prázdné. A shoutbox by byl ihned zaspamovaný (mám zkušenosti). Takže nevím, jestli je to dobrý nápad. Ovšem, dá se domluvit a pak není problém mít něco v záloze... jinak ne všichni tu můžeme být celý den a náhodou někoho odchytit je štěstí, to jedině onou domluvou.
Opravdová láska k národu je věc velmi krásná; u slušného a čestného člověka se rozumí sama sebou; proto se o ní mnoho nemluví, tak jako slušný muž nevytrubuje do světa svou lásku k ženě a rodině.
no ja pravě myslel ,že by se třeba týden předem domluvila nějáká jakoby "schůze" kde by jsme se všichni sešli.. a zaplňovat zas forum je takové... ten chat by byl na to myslim ideální.. nebo ja nevim.. ale něco v tom smyslu proste..
"Buď příjemný a milý ve tváři, vlídný a zdvořilý ve způsobech, přívětivý a pravdomluvný ústy, vroucí a upřímný srdcem. Miluj a tak milován budeš." (Jan Amos Komenský)
Hehe, tak ony se osvědčily Skype konference Tohle by samozřejmě také šlo, nějaký ten virtuální sraz členů fóra
Dobře, můžu na tom zapracovat...
Opravdová láska k národu je věc velmi krásná; u slušného a čestného člověka se rozumí sama sebou; proto se o ní mnoho nemluví, tak jako slušný muž nevytrubuje do světa svou lásku k ženě a rodině.
Možná, možná... ale se zakládáním irc kanálu jsem nikdy nepracoval a Ty jsi tady větší odborník
No tak já s tím osobně prakticky žádné zkušenosti taky nemám, ale vím, že ve škole to využívali při řešení společných projektů... No pokusím se o tom něco víc zjistit.
MichalČR píše:já mam doma kdyztak knížku od Kryla kde jsou moc pěkný básně ,hlavně ty nejznámnější..tak bych moh nějaký přepsat do pc..jestli by se ti to hodilo na ty stránky..
Zdravim, určitě by bylo dobrý, kdyby jsi přepsal nějaké básně a poslal nám je. Hodilo by se mi to do nové sekce kterou připravuji (už od června )... V sekci budeme schromažďovat různé vlastenecké, legionářské apod. básně.
Můj bože neznámý, já v této době těžké
se k Tobě s modlitbou svou obracím.
Dej, bože, dej vítězství věci české!
Dej nadšení v mou mysl, dej sílu do mých paží!
Dej na tisíce bratří a zapuď od nás zradu!
Ať na prvé vždy dlíme čestné stráži!
... Modlitba českého vojáka, Jaromír Kraus (1917)
jj už sem tu knižku našel tak se do toho pomalu pustim Ti to pak pošlu třeba na mail jo?