Vlastenecké forum - Tématem fóra není pouze vlastenectví, ale i československá historie, politika, významné osobnosti, vynálezy, kultura a v podstatě vše, o čem je možno diskutovat. A to slušně a gramaticky správně.
Jak by měl asi vypadat? Podívej se z okna na ulici a pokud tam nevidíš zrovna nějaké šašky, tak přesně takhle...
Opravdová láska k národu je věc velmi krásná; u slušného a čestného člověka se rozumí sama sebou; proto se o ní mnoho nemluví, tak jako slušný muž nevytrubuje do světa svou lásku k ženě a rodině.
Představte se nám: Registruji se proto, že mne zaujal obsah stránky vlastenci.cz, zaujala mne možnost přečíst si názory lidí, které se zajímají o svou zemi a případně na ně i reagovat.
Dle mého je ten obchod výborný nápad. Asi to není úplně jednoduché na realizaci, ale pro mnoho lidí by to bylo veliké plus. Dnes seženete hrneček s komunistickou hvězdou všude, ale s nějakým lvem moc ne a pokud, tak je šíleně megalomanský a nechybí nápis typu Národní strana, Nic než národ apod.
"Krajina je to velmi chladná, oplývá rybami a stády dobytka, je také bohatá ptactvem, zvěří a obilím. Místo vína se pije opojný nápoj, který nazývají pivem, jako by byl zhotoven z obilí...Lid celého království je oddán opilství, je náchylný k pověrám a dychtivý novot. Ti kteří trochu vynikají a stojí někde mezi prostým lidem a pánem, jsou odvážní, vychytralí, nestálé povahy, zbrklí v řeči, chtiví lupu a nikdy nemají dost."
-Eneáš Silvius Piccolomini
jj taky myslím,že je to dobrý nápad
ač se mi nelibi narodni strana,tak ty trička v jejich eshopu nejsou špatný..
A takovej hrníček bych si hned pořídil nebo rovnou radši půllitr
"Buď příjemný a milý ve tváři, vlídný a zdvořilý ve způsobech, přívětivý a pravdomluvný ústy, vroucí a upřímný srdcem. Miluj a tak milován budeš." (Jan Amos Komenský)
Bler píše:mužu mít dotaz pošlete mi měkdo fotku jak třebas ma vypadat vlastenec
Vlastenectví není vidět na člověku. Nemusíš být zabalený do vlajky, nemusíš se nijak odlišovat od ostatních lidí na ulici. Vlastenectví cítíš v srdci, vzpomeneš si na státní svátek a něco cítíš při pohledu na stoupající vlajku a znějící hymnu...
Vlast nemůže existovat bez svobody, svoboda bez ctnosti a ctnost bez občanů.
Jean Jacques Rousseau
Představte se nám: [url=http://www.vlast.eu/][img]http://www.vlast.eu/stah/obr/linky/czech16b.jpg[/img][/url] láska k vlasti není zločin pro obranu vlasti položím i svůj život :cz: A co mi po Bohu může býti dražší nežli vlast?
jako sem rad když vidim stoupat vlajku a slyčet hymnu ,ale k tomu názoru pri pohledu z okna ,no to mužu tak videt nakyho šampona ,hipače... s amickymi napisy a to za vlastence neberu ani kdybych si sundal bryle a dival na ně rozmazaně a to tu skousite otvirat e-shop nebo co ja se spokolim kdyby vlastenec měl napr krilo se statnim znakema podobně
[Dobrovský Josef]
A co mi po Bohu může býti dražší nežli vlast? Avšak i cizincům a všemu lidstvu chci být prospěšný.
Však jsem psal, že pokud tam neuvidíš zrovna nějaké šašky, tak přesně takhle...
Jinak NS e-shop je šílenej. Já nevím, ale ani jedno z těch trik bych si nevybral. Nevím co je vlasteneckého na tričkách se švabachem psanými texty v angličtině... I to "Bohemia czech wear" je zčásti psané podobným písmem jako švabachem; navíc já mám radši celou vlast, nemusím tam nutně mít jen Čechy.
Opravdová láska k národu je věc velmi krásná; u slušného a čestného člověka se rozumí sama sebou; proto se o ní mnoho nemluví, tak jako slušný muž nevytrubuje do světa svou lásku k ženě a rodině.
Představte se nám: [url=http://www.vlast.eu/][img]http://www.vlast.eu/stah/obr/linky/czech16b.jpg[/img][/url] láska k vlasti není zločin pro obranu vlasti položím i svůj život :cz: A co mi po Bohu může býti dražší nežli vlast?
Petr píše:Však jsem psal, že pokud tam neuvidíš zrovna nějaké šašky, tak přesně takhle...
Jinak NS e-shop je šílenej. Já nevím, ale ani jedno z těch trik bych si nevybral. Nevím co je vlasteneckého na tričkách se švabachem psanými texty v angličtině... I to "Bohemia czech wear" je zčásti psané podobným písmem jako švabachem; navíc já mám radši celou vlast, nemusím tam nutně mít jen Čechy.
jj to maš zas pravdu sice sem to neviděl ale mělo by to být normálnější
[Dobrovský Josef]
A co mi po Bohu může býti dražší nežli vlast? Avšak i cizincům a všemu lidstvu chci být prospěšný.
pěkný by byl eshop kde by všechcen výdělek,teda samozřejmě by to muselo být vymyšleno aby to nešlo do ztrát šel na nějaké dobročinné akce popř. na chod těchto stránek samozřejmě
"Buď příjemný a milý ve tváři, vlídný a zdvořilý ve způsobech, přívětivý a pravdomluvný ústy, vroucí a upřímný srdcem. Miluj a tak milován budeš." (Jan Amos Komenský)