Peťka: Tak ono to asi taky záleží hodně na oboru, kde se pohybuješ. Já sice jsem něco jako ekonomka - stříknutá vším možným. A že bych u nějaké ženy zaznamenala zájem v těchto oblastech? To právě ne. Politiku znají vesměs povrchně a spíše je baví nadávat jako všechny ostatní na ten bordel tady nebo srovnávat s minulým režimem, což srovnávat ve škole musíme. S vědou je to tak napůl. Znám holky, které se zajímají +- jako běžní občané třeba o biologii, astrologii atd...ale znám i holky, které si vybírají z vědy pasáže. Inovační boj proti vráskám, redukce váhy, antikoncepce, prodlužování vlasů, účesy, moda atd.. Vzestup zaznamenal sport - protože trendem je žít aktivně. TAkže se holky zajímají o různé typy sportů a zkoumají, co se skrývá pod novými názvy typu Zumba, power Joga atd..A velice oblíbené téma u všech věkových kategorií - celebrity. Obrovský úspěch zaznamenala ted TV Prima a její VIP zprávy

já se taky občas ráda podívám, když to zrovna stihnu teda. Ty jakožto novinář musíš mít všechny tyhle info - to se předpokládá k tvému výkonu práce. Takže předpokládám, že i tvé okolí, co studuje i třeba jen podobné programy jsou na tom podobně. Pak ovšem tím lépe - rovnou jim stránky navrhni, protože pokud se o to opravdu zajímají, určitě je forum osloví. A pro nás to bude taky dobré, protože si rozšíříme vzorek
Z mého pohledu mohou oslovit současně na vlastencích (především dívky) básně LAamy. LAamo ty tu máš krásné pole působnosti. Každá si pamatuje tu éru (i já ji zažila), jak jsme si psali básničky někam a pak je třeba posílali drahé polovičce, nebo jen četli mezi holkama, která má hezčí básničku. Já si myslím, že tohle nevymizelo. Jen už se pohybuju v okruhu starších lidí, tak nemám objektivní pohled na mladé holky. Každopádně tvoje básně jsou velice krásné a oslovující. Nejsem technický typ, ale...kdyby tak mohl nějak třeba google zareágovat a vyhodit do nabídky tvé básničky, které by byly dostupné i bez registrace, tak si myslím, že minimálně by upoutaly pozornost i na samotnou stránku. A mladé holky bývají zkoumavé a rády někam patří. S tím googlem ale chápu, že je to asi problém. Tuším mi někdo říkal, že je to snad placené?Ovšem já mám info nevím z kolikáté ruky. Třeba zkusit doplnit ještě poezii milostnou (o níž je mezi námi děvčaty největší zájem). Tak si myslím, že by to za pokus stálo. Minimálně to byl pokus.
Patriotom: tak tak, správně pochopil. Ovšem k té sekci. Jak říká LAamo takových stránek možná je, ale když nemáš přesné adresy, tak ti to nevyhodí. Tak například já jsem nedávno v Čechách hledala něco v okolí a žádná taková stránka, jak tady píšete se mi ani v google ani v seznamu nevyjela. Pokud už takové nějaké stránky jsou, je to např. kudyznudy - tu jedinou znám, je mediálně proslulá. Ovšem možná jako ty ostatní fungují na propagaci. Což já bych si takhle nějak nepředstavovala. Viděla bych to více spontálně, více košér. Na těch mediálních stránkách je skrytý ekonomický podtext - takže trasy tam jsou super kolem nějaké pěkné hospůdky, hotýlku - odkud si myslíte, že ty stránky získávají prachy na reklamu? Pokud tady někdo zmíní, že cestou někam potkal výbornou hospůdku jménem, budiž. Ale nechci to směřovat stylem jídlo-ubytování. To ať si každý najde - na to je opravdu stránek dost. Představa je pořád stejná - mapa s výběrem krajů- rozklikneš kraj a tam budou od různých lidiček tady na foru zajímavosti, ale jako by fakta+recenze. Takže například zámek, otvíračka(nemusí být, když tam bude přímo odkaz na ten zámek, at si to každý přečte, přeci jen to obnuvjí a mění) - rezence(dlouhá prohlídka, nudný průvodce, super prohlídka, atrakce). Takže když pak budu chtít někam jet, podívám se, co by mě zaujalo a navštívím to. Může to být propojené nějakým odkazem i s tou další sekcí. Třeba si přečtu, jaké zajímavosti se staly v okolí.
Teď o víkendu jsem zjistila např. jaký je zájem o místa, kde se něco točilo. Např. Máchalova chalupa. Rybník z filmu Jak dostat tatínka do polepšovny. To jsou zajímavosti.
Jde o to, že to jsou věci, které jsou snadno dostupné každému, každý jsme z nějakého kouta Čr, kde to nějakým způsobem známe. Že to mají i jiné stránky. Když dva pekaři pečou chleba, neznamená to, že chutná stejně. Ale jak říkám, nutit nikoho nemůžeme. Pokud máte někdo lepší nápad - sem s ním.
V nejlepším případě - kdyby se to chytlo, tak v tom nejvyšším stádiu by se pak třeba do té sekce mohly vkládat i věci, které už by nám nabízeli samotné obce. Třeba termíny Jarmarků apod. To už by byl opravdu vrchol, zase si nedělám tak velké iluze, jen nastiňuji, kam by se to až mohlo vyvinout. A jestli se ptáte, která obec by to nabídla. Byste se divili, to je pro ně propagace zadarmo-tak to posílají do různých rádii typu Čas apod. Čím více lidí se o tom dozví, tím pro ně lépe. Případně pokud by byly finanční problémy na stránkách, dalo by se za to něco zúčtovat. Ale to už je opravdu hodně hudba budoucnosti.