Vlastenecké forum - Tématem fóra není pouze vlastenectví, ale i československá historie, politika, významné osobnosti, vynálezy, kultura a v podstatě vše, o čem je možno diskutovat. A to slušně a gramaticky správně.
je pěkný vy lemry intelektuálský že tu mate na každou filosofickou oblast vlastní topik, ale co třeba udělat chlíveček SPORT
tam mužem dávat odkazy na pulku našich aktivit, navíc sport je velkým prostředkem pro propagaci. Navíc méně intelektuálně a pseudointelektuálně ladění jedinci si tady mužou pokecat třeba kdo komu fandí a proč nesnáší spartu
Představte se nám: Jakožto snad budoucí člen východočeské regionální organizace o. s. Svornost bych velice rád měl možnost, přispívati především do části fóra, kterážta jest tomuto o. s. vyčleněná.
Já, dnes již pouze rekračně, ale o to radši hraji šachy. Oblíbeného favorita nemám ani v českém a ani v globálním měřítku
Hanba vlasti je i mojí hanbou, rána vlasti je i mojí ranou, smrt vlasti je i mojí smrtí - ale také její život je i mým životem, také její sláva je i mou slávou. (P. J. Šafařík)
Národy nečiní velikými především jejich velikáni, ale vyspělost nesčíslných průměrných lidí. (J. Jungmann)
FIDES AGAPE FORTIS VERITAS
Stačí napsat, nemusí se to ověnčit nějakými hospodskými kecy. Budiž fórum Sport, jehož tvůrcem je Pavel.
Opravdová láska k národu je věc velmi krásná; u slušného a čestného člověka se rozumí sama sebou; proto se o ní mnoho nemluví, tak jako slušný muž nevytrubuje do světa svou lásku k ženě a rodině.
Vandas je můj tajný vzor. On se jde jen projít po Praze a hned po něm všichni chtějí proslovy...
Opravdová láska k národu je věc velmi krásná; u slušného a čestného člověka se rozumí sama sebou; proto se o ní mnoho nemluví, tak jako slušný muž nevytrubuje do světa svou lásku k ženě a rodině.
Zkusil jsem hodit k fórum stránek jejich loga, kdyby se líbilo, může zůstat. Jinak to může jít fuč.