Vlastenecké forum - Tématem fóra není pouze vlastenectví, ale i československá historie, politika, významné osobnosti, vynálezy, kultura a v podstatě vše, o čem je možno diskutovat. A to slušně a gramaticky správně.
tak kolik z vás nakonec přijede? Mimochodem, pokud by měl někdo z vás volno v autě, byl by ochoten mě hodit po akci z Lomnice do Jičína? Pak už bych šel pěšky, ale přece jen skoro pětadvacetikilometrový pochod by mě asi dorazil předem dík
Představte se nám: Jakožto snad budoucí člen východočeské regionální organizace o. s. Svornost bych velice rád měl možnost, přispívati především do části fóra, kterážta jest tomuto o. s. vyčleněná.
Mohl by se tu objevit některý z východočechů, který by byl ochotný, hodit mě tam(Jičín/Lomnice), abychom se spolu domluvili
Hanba vlasti je i mojí hanbou, rána vlasti je i mojí ranou, smrt vlasti je i mojí smrtí - ale také její život je i mým životem, také její sláva je i mou slávou. (P. J. Šafařík)
Národy nečiní velikými především jejich velikáni, ale vyspělost nesčíslných průměrných lidí. (J. Jungmann)
FIDES AGAPE FORTIS VERITAS