Akce
- Šneba
- Svornost
- Představte se nám: svornost
- Jméno: Honza
- Pohlaví: Muž
- Kontaktovat uživatele:
Akce
Informace o plánovaných i uskutečněných akcích.
Nejbližší akce:
5. září 2009 - Jičín
Fotbalový turnaj + koncert kapel Disdainful a Operace Artaban
Nejbližší akce:
5. září 2009 - Jičín
Fotbalový turnaj + koncert kapel Disdainful a Operace Artaban
- TOM!K
- Svornost
- Představte se nám: vlastenectví
- Kontaktovat uživatele:
Re: Akce
Skvěle, tak to se možná uvidíme, pokud všechno klapne.. problém je, že to mám asi 200 km, ale snad se to podaří skloubit s návštěvou příbuzných
Jenom pro upřesnění bych dodal, že koncert bude v RC Aion-Lomnice nad Popelkou, start je ve 20:00 a dále vystoupí kapely 3:2 pro MH
a Ani krok späť

Naposledy upravil(a) Pavel dne 29 srp 2009, 19:21, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Odstraněna citace předchozího příspěvku
Důvod: Odstraněna citace předchozího příspěvku
- TOM!K
- Svornost
- Kontaktovat uživatele:
Tak já myslím, že například kapela Ani krok späť má co říct určitě i Čechům, ačkoli to jsou Slováci a jejich texty se dosti často týkají Slovenska.. pokud ovšem někdo nezastává extrémně šovinistické postojeŠneba píše:Tak já zmínil hlavně kapely co mají našim lidem co říct

- Šneba
- Svornost
- Kontaktovat uživatele:
Tak já tuhle kapelu neznám, ze slovenských je mi blízká Right rest. Nicméně Slováci pro mě osobně jsou stále tak napůl naši, přeci jen Československo bylo naš domov a hodně českých vlastenců moc nerozlišuje mezi Českem a Československem co se týka při značení toho "našeho" i když také chápu, že Slováci to vnímají trošku jinak.
- TOM!K
- Svornost
- Kontaktovat uživatele:
Right Rest znám a poslouchám. Dobrá kapela, hudba i texty.. Členy skupiny hodnotit nehodlámŠneba píše:Tak já tuhle kapelu neznám, ze slovenských je mi blízká Right rest. Nicméně Slováci pro mě osobně jsou stále tak napůl naši, přeci jen Československo bylo naš domov a hodně českých vlastenců moc nerozlišuje mezi Českem a Československem co se týka při značení toho "našeho" i když také chápu, že Slováci to vnímají trošku jinak.

- karoliner
- Svornost
- Představte se nám: Chci poznat lidi, kteří možná mají podobné názory jako já...
- Jméno: David Kohut
- Kontaktovat uživatele:
jj AKS jsou hodně dobrá kapela, určitě lepší než Ope(S)račka. každopádně spojovat akce Svornosti s oi! koncerty je na <|>
Čistý štít!
- TOM!K
- Svornost
- Kontaktovat uživatele:
To jsem tak nějak vycítil už z tvé odpovědi na můj mailkaroliner píše: spojovat akce Svornosti s oi! koncerty je na <|>

- Šneba
- Svornost
- Kontaktovat uživatele:
Je mi jasná negace Karolinera, je špatně aby svornost byla profilovaná na jednu subkulturu. Prostě mě moc nezajíma kdo co nosí a jak se obleka, pokud není špinavej a nechová se jako dobytek. Tato akce není oficiální akci Svornosti, takže netřeba se toho bát. To že na turnaji bude většina "našich" je jedno
kontakty s Disdainful jsou taky jasné
a Operačka se mi líbí, a myslím, že máme na mnoho věci podobný názor.
Co se RR týče tak bych upozornil, že oni se distancovali do RAC právě proto, že nechtějí být považovani za nácky, i když hrajou vyloženě protikomunistické texty.

Co se RR týče tak bych upozornil, že oni se distancovali do RAC právě proto, že nechtějí být považovani za nácky, i když hrajou vyloženě protikomunistické texty.