Vlastenecké forum - Tématem fóra není pouze vlastenectví, ale i československá historie, politika, významné osobnosti, vynálezy, kultura a v podstatě vše, o čem je možno diskutovat. A to slušně a gramaticky správně.
Tož po těch 3 letech to chtělo trochu oprášit. Snad se nám to povedlo.
Stránky mají nový vzhled, trochu jiné řazení sekcí i pár funkcí navíc (nejvíc oceňuji to oznamování výročí... ještě to není zdaleka doplněno). Doufám, že se stránky budou líbit.
Ještě jsme přidali takový malý skromný e-shop, nic velkolepého. Spíš dobré lákadlo pro SEO.
Užijte si pobyt na stránkách.
Máme i nový banner:
Poznámka: Nevylučuji hromadu chyb, které se můžou vyrojit. Stálo to dost práce a času, tudíž je pravděpodobné, že někde něco uniklo. Takže když něco naleznete, hlaste to.
Opravdová láska k národu je věc velmi krásná; u slušného a čestného člověka se rozumí sama sebou; proto se o ní mnoho nemluví, tak jako slušný muž nevytrubuje do světa svou lásku k ženě a rodině.
Nový vzhled i funkce chválím. Obchod jsem jenom rychle proletěl, pár zajímavých motivů jsem tam našel...
Celkově myslím že je to dost velká změna k lepšímu
Čechové to místo drželi s takovou urputností,že,ač viděli vedle sebe hynout soudruhy,přece raději chtěli zemříti,než odtud pryč ustoupiti.Opovržená za našeho věku třída lidí ani sama ze smrti strachu neměla,ani svou záhubou ve vůdcích lítosti nebudila(AS)
Taky chválím! Sice jsem se nejdřív leknul, kam jsem se to nachomejt , ale pak, když jsem se rozkoukal, tak je to fakt moc pěkný, e-shop tak ysuper, už mám vyhlídlý to černý třičko s čes. znakem
"Nesouhlasím s tím, co říkáte, ale až do smrti budu hájit Vaše právo to říkat." - Voltaire
Na stránky jsem narazil teprve nedávno, ale jsou docela v pohodě. Ještě se musím pořádně zorientovat ve fóru (o čem se kde diskutuje), ale myslím, že je zde i parta zajímavých lidí a o nudu tu nouze taky nebude
Z Karviné je tu pomalu nejvíce aktivních lidí. Minimálně ze Slezska ano.
Opravdová láska k národu je věc velmi krásná; u slušného a čestného člověka se rozumí sama sebou; proto se o ní mnoho nemluví, tak jako slušný muž nevytrubuje do světa svou lásku k ženě a rodině.