Propaganda
- Petr
- Eliášův plamen
- Představte se nám: Jsem admin.
- Jméno: Petr
- Pohlaví: Muž
- Kontaktovat uživatele:
Re: Propaganda
Lepšíte se, je to vtipné. Ale nevím, pořád mi přijde koncept videí Svornosti nedotažený do konce (možná proto raději nedělám videa pro nás, protože by to dopadlo podobně
).

- Petr
- Eliášův plamen
- Představte se nám: Jsem admin.
- Jméno: Petr
- Kontaktovat uživatele:
Dělal bych videa víc obecná, která si lidi mezi sebou pošlou. Více tam podtrhl to, proč je dobré být Čechem atd. Nedělat to jen o Svornosti, kde jsou všichni kamarádi a jezděj traktorem, ale i o Česku... a Svornost by mohla padnout až na konci. 

- Šneba
- Svornost
- Představte se nám: svornost
- Jméno: Honza
- Kontaktovat uživatele:
Ono zase proč dělat videa kterých je hodně, navíc ti první kritik řekne, že se chluíš cizím peřím. Primárně je učelem prezentovat a propagovat Svornost.
Co vidím já jako slabší je trošku nekoncepčnost, ale tu u živelně vznikajících videí asi těžko docílíš.
-- Aktualizace provedena v 07 říj 2010, 08:09 --
-- Aktualizace provedena v 07 říj 2010, 08:12 --
-- Aktualizace provedena v 07 říj 2010, 23:13 --
Co vidím já jako slabší je trošku nekoncepčnost, ale tu u živelně vznikajících videí asi těžko docílíš.
-- Aktualizace provedena v 07 říj 2010, 08:09 --
-- Aktualizace provedena v 07 říj 2010, 08:12 --
-- Aktualizace provedena v 07 říj 2010, 23:13 --
- Jožka
- Pokročilý diskutér
- Představte se nám: A s hubou rozmlácenou - dnes zůstali jsme němí.
Ne, nejsme na kolenou - ryjeme držkou v zemi... - Jméno: JB
Našel jsem na youtube pár videí ohledně Vlastenecké ligy:
Pár fotek je v klipu Pilsner Oiquell:
http://www.youtube.com/watch?v=b-iJsrJmdxE
A taky jsem narazil na dokument ČT Vyhasínající radikálové (zaujalo mě, že na rozdíl od jiných rozlišuje VL od nácků, nicméně ji zařazuje do extrémismu...)
Jinak v dokumentu je docela hodně zajímavých záběrů (vlastenecká liga je tam jenom chvilku v první části: 3:05 - 4:20)
http://www.youtube.com/watch?v=6TOfFFJv ... DFCE5E617A
http://www.youtube.com/watch?v=o-uvY00Q ... re=related
A ještě jedna poznámka, když se dívám na ty fotky VL a vidím dnešní pochody nácků s českými vlajkami, hodně mi to hýbe žlučí.. Už se ani tolik nedivím že obyčejní lidi v tom mají mišmaš.
Pár fotek je v klipu Pilsner Oiquell:
http://www.youtube.com/watch?v=b-iJsrJmdxE
A taky jsem narazil na dokument ČT Vyhasínající radikálové (zaujalo mě, že na rozdíl od jiných rozlišuje VL od nácků, nicméně ji zařazuje do extrémismu...)
Jinak v dokumentu je docela hodně zajímavých záběrů (vlastenecká liga je tam jenom chvilku v první části: 3:05 - 4:20)
http://www.youtube.com/watch?v=6TOfFFJv ... DFCE5E617A
http://www.youtube.com/watch?v=o-uvY00Q ... re=related
A ještě jedna poznámka, když se dívám na ty fotky VL a vidím dnešní pochody nácků s českými vlajkami, hodně mi to hýbe žlučí.. Už se ani tolik nedivím že obyčejní lidi v tom mají mišmaš.
- Sněhulák
- Svornost
- Představte se nám: Zaujali mě některá témata diskuze, do kterých bych chtěl přispět svými názory a také se dozvědět názory ostatních:-)
- Jméno: Aleš
- Kontaktovat uživatele:
Z dílny Slezanů:
A ještě přidám naší trošku do mlýna, tentokráte za RO jižní Čechy
a nejnovější (i s "novým" logem)
A ještě přidám naší trošku do mlýna, tentokráte za RO jižní Čechy

a nejnovější (i s "novým" logem)

- Froggg
- Svornost
- Představte se nám: Jakožto snad budoucí člen východočeské regionální organizace o. s. Svornost bych velice rád měl možnost, přispívati především do části fóra, kterážta jest tomuto o. s. vyčleněná.
- Jméno: JŽ
- Kontaktovat uživatele:
Taková skromná otázka... to má jaký význam? A my tohle potřebujeme? Kdyby se tím chtěla distancovat Antifa, pochopil bych to, i když to provedení i tak nestojí za moc.
Proč zrovna tihle? Proč ne jiní? A proč tihle všichni? A další nám nevadí? Zase jen výčet osobností, tentokrát v negativním pojetí. Je to stejně nesmyslné, jako to, co se prosadilo na sněmu s tím, že si vyjmenujeme některé osobnosti. Nesystematické. Navíc mi to přijde poněkud nevyvážené, například Gajda mi mezi ostatní osobnosti příliš nezapadá, nějak nevidím důvod aby tam byl, pokud tedy není důvodem dráždit a prosazovat mocí mermo svůj osobní postoj. Pokud už bych chtěl vyjádřit postoje Svornosti podobnou formou, přijde mi vhodné, zmínit "hlavní zástupce" jednotlivých režimů, které odmítáme. I tak to ale bude jen jakýsi odkaz do minulosti. Proč to? Proč tedy, pokud už chceme takhle jasně pojmenovávat, nepojmenováváme aktuálně, tedy proč tam nejsou dnešní páni, které odmítáme obsluhovat?
I když odhlídnu od toho všeho, přijde mi něco takového poměrně dětinské, kdybych měl dělat někde propagandu Svornosti, tohle bych nepoužil určitě, to je materiál, hodný bojůvek mezi NS a AFA, nikoliv hodný sdružení, které se zaměřuje na, a teď cituji, dodržování českých a československých tradic, posilování národního uvědomění a pořádání souvisejících kulturních, společenských a sportovních akcí.
Proč zrovna tihle? Proč ne jiní? A proč tihle všichni? A další nám nevadí? Zase jen výčet osobností, tentokrát v negativním pojetí. Je to stejně nesmyslné, jako to, co se prosadilo na sněmu s tím, že si vyjmenujeme některé osobnosti. Nesystematické. Navíc mi to přijde poněkud nevyvážené, například Gajda mi mezi ostatní osobnosti příliš nezapadá, nějak nevidím důvod aby tam byl, pokud tedy není důvodem dráždit a prosazovat mocí mermo svůj osobní postoj. Pokud už bych chtěl vyjádřit postoje Svornosti podobnou formou, přijde mi vhodné, zmínit "hlavní zástupce" jednotlivých režimů, které odmítáme. I tak to ale bude jen jakýsi odkaz do minulosti. Proč to? Proč tedy, pokud už chceme takhle jasně pojmenovávat, nepojmenováváme aktuálně, tedy proč tam nejsou dnešní páni, které odmítáme obsluhovat?
I když odhlídnu od toho všeho, přijde mi něco takového poměrně dětinské, kdybych měl dělat někde propagandu Svornosti, tohle bych nepoužil určitě, to je materiál, hodný bojůvek mezi NS a AFA, nikoliv hodný sdružení, které se zaměřuje na, a teď cituji, dodržování českých a československých tradic, posilování národního uvědomění a pořádání souvisejících kulturních, společenských a sportovních akcí.
Hanba vlasti je i mojí hanbou, rána vlasti je i mojí ranou, smrt vlasti je i mojí smrtí - ale také její život je i mým životem, také její sláva je i mou slávou. (P. J. Šafařík)
Národy nečiní velikými především jejich velikáni, ale vyspělost nesčíslných průměrných lidí. (J. Jungmann)
FIDES AGAPE FORTIS VERITAS
- Sajs
- Svornost
- Představte se nám: Svornost
- Jméno: Ondřej Marek
Ze sporu cervenobili se stava osobni spor, Snebo kasli na to (porad se v tom rejpes jen ty), to zaprve. Za druhe, kdyz uz mas potrebu si vybirat k haneni nebo k demostraci toho jak to mas v hlave srovnany osobnosti z historie, vyber si osobnosti o kterych neco vis. A tim neco myslim ne jen povrchni info z wikipedie ci z jeste horsich zdroju informaci.
Naposledy upravil(a) Sajs dne 22 úno 2012, 18:32, celkem upraveno 1 x.
Ale nebejvaly to vždycky takový prasecký časy...
-
- Svornost
- Představte se nám: Možnost diskutovat s ostatními, hlavně ohledně historie a akcí Svornosti.
- Jméno: Honza
- Kontaktovat uživatele:
Froggg: Souhlas. Pořád se dokola omílá minulost a pokud se řeší nějaký současný problémy, tak stylem J. X. Doležala (viz. spor s Červenobílími a M. F.). Připomíná mi to nálepkaření. To už rovnou můžeme vytvořit samolepky a rozlepovat to i s našimi logy v duchu GNWP a GNLS nálepek po tramvajích.