Aktualizace hodně opadly (po docela dobře rozjetém prosinci a lednu), EP se snažíme postavit na nohy už delší dobu, ale zase je tu má vina na nefunkčnosti jeho stránek (rozbilo se to, samo

Já bych ani neviděl neúspěšnost fóra v názoru na Národní stranu ", že je zlá" (o tom mě beztak už přesvědčila sama mnohokrát), spíš v nedostatku "dobrých" témat bez klasického vlastenecko-nacionalistického klišé. Cikáni, náckové, komunisti, Bílá hora, skinheadi, Landa... na to si může kde kdo zajít na Lidé.cz, či podobně. Tu je to hodně roztříštěné a ne všechna zajímavá témata současnosti se tu ukážou. Obvykle se tu objeví odkaz na článek a jedna reakce. Nic víc se neprobírá a to je chyba.
Nově příchozí také odradí rychlost fóra, což je normální.
Jinak bych se stavil proti tomu, že fórum má nějaké obecné desatero názorů a podle toho se řídí. Fórum jsme založili s Jirkou, což byl člověk, kterého jsem znal asi z pěti mailů. Nikdo, koho znám z osobního života (resp. znal jsem před vznikem fóra) tu nediskutuje, většina se obvykle registrovala a pak vyšuměla, takže tu nemám ani nějakého svého nastrčeného kolegu, co by šířil mojí zvrácenou ideologii