Ahoj kluci

děkuji za zapojení do tématu. Nechci sem tahat masy holek, oni ani masy ,,vlastenek,, neexistují.Ono sehnat i chlapa co se trochu zajímá co se u nás děje, který má např. přehled o naší ale i svět. politice není samozřejmostí .Nedělám si naděje ale zvýšit počet i o 2 by bylo zajímavé
Ty skautky (já jsem též) už na to taky tak neletí, sice máme heslo sloužím ale schová se za to, že vedeme oddíl malých dětí a snažíme se z nich vychovat lidi, právě podle našeho slibu, dále se pod heslo sloužím schová služba třeba okolí jako že se jde něco někam uklidit, že děláme vlajkovou stráž při svátcích, rozdáváme Betlémské světlo, chodíme vybírat peníze na různé sbírky (květinový den, postavme školu v Africe...).A když tohle vše ten mladý člověk dělá a je jedno jakého pohlaví tak si myslím, že je vlastně vlastenec.Protože to dělá nezištně bez nároku na peníze nebo jinou odměnu, dělá to, protože ho to baví a při všech aktivitách pomáhá vlast udržet nebo zlepšit.A těch kteří by ještě chtěli dělat tady, už moc nebude, i když podle nějakého našeho průzkumu (skautský časák) skauti stráví hodně času na netu kvůli přípravě programu - hledání spojů, ubytování, náplň programu....
Tak já kouknu na jaký všechny stránky by se dalo něco poslat - mám i vlastní osobní e-maily skautů z našich velkých akcí.No a to něco se samo nevymyslí
Ten znak se mi líbí když se ty barvy takhle zesvětlej všechny ale aby byla vlajka s růžovou dole to Ne