Akce
- Froggg
- Svornost
- Představte se nám: Jakožto snad budoucí člen východočeské regionální organizace o. s. Svornost bych velice rád měl možnost, přispívati především do části fóra, kterážta jest tomuto o. s. vyčleněná.
- Jméno: JŽ
- Pohlaví: Muž
- Kontaktovat uživatele:
Re: Akce
Dneska jsem ještě vyjednal pro případné zájemce prohlídku, jinak nepřístupné, Josefovské kostelní věže, je zhruba 60m vysoká, takže nabízí pěkný výhled a oko technika si může prohlédnout hodinový stroj. O dalších možnostech vyžití ještě přemýšlím 

Hanba vlasti je i mojí hanbou, rána vlasti je i mojí ranou, smrt vlasti je i mojí smrtí - ale také její život je i mým životem, také její sláva je i mou slávou. (P. J. Šafařík)
Národy nečiní velikými především jejich velikáni, ale vyspělost nesčíslných průměrných lidí. (J. Jungmann)
FIDES AGAPE FORTIS VERITAS
-
- Svornost
- Představte se nám: Založení fóra Svornost
- Jméno: LH
- Pohlaví: Žena
Heh, čím jsem starší, tím raději si z "vlastenecké" hudby pustím právě Smetanu, Dvořáka atd. nějak začínám být náročná co se týče týhletý hudby. Některý texty mi přijdou vyloženě skloňování slova národ a opakování frází, v čemž se vlastenectví vytrácí, kdežto Smetana je jiný kafíčkoPetr píše:Vlastenecký koncert? A není lepší si zajít v říjnu na Smetanu?

Mimochodem, navrhuji zajít na Smetanovy dny! Kdo je pro? (A kdo se projeví jako kulturní barbar, toho střelím! Výmluva nemám sako, se nepřijímá!)

- Šneba
- Svornost
- Představte se nám: svornost
- Jméno: Honza
- Kontaktovat uživatele:
Mno nic proti klasice, chodím do divadla pravidelně, ale že zrovna ty
co vím tak tě zajíma kdejakej vyrvál 
navíc by mě zajímalo kterou , že vlasteneckou kapelu co tak moc sklonujě slovo národ (kromě nácku, ale ty snad neposloucháš) tak hrozně často používá, že se to už vytrácí?
jinak klidně mužem vyrazit na cokoliv

navíc by mě zajímalo kterou , že vlasteneckou kapelu co tak moc sklonujě slovo národ (kromě nácku, ale ty snad neposloucháš) tak hrozně často používá, že se to už vytrácí?

-
- Svornost
- Představte se nám: Založení fóra Svornost
- Jméno: LH
- Pohlaví: Žena
No tak třeba zmiňovaní orlíci, ale je fakt, že mě zajímá kdejakej vyrvál, ale zrovna Smetanu si hodně pouštím v zahraničí, úplně se ti vybaví domov.Šneba píše:Mno nic proti klasice, chodím do divadla pravidelně, ale že zrovna tyco vím tak tě zajíma kdejakej vyrvál
Jinak jsem pro, ať nejsme úplný barbaři

- Šneba
- Svornost
- Kontaktovat uživatele:
Jinak připomínám, že spaní z 27. na 28.9. v Ltm zajištěno, 700,- Kč za chatku pro 4 osoby. Zamluveny jsou 3 chatky, dvě už jsou obsazeny, nespolehejte, že u někoho budete hajat na privátku 

- Froggg
- Svornost
- Představte se nám: Jakožto snad budoucí člen východočeské regionální organizace o. s. Svornost bych velice rád měl možnost, přispívati především do části fóra, kterážta jest tomuto o. s. vyčleněná.
- Jméno: JŽ
- Kontaktovat uživatele:
Já asi taky jedno, i když to zatím nemůžu potvrdit na 100%, potvrdím v nejbližší době.
Hanba vlasti je i mojí hanbou, rána vlasti je i mojí ranou, smrt vlasti je i mojí smrtí - ale také její život je i mým životem, také její sláva je i mou slávou. (P. J. Šafařík)
Národy nečiní velikými především jejich velikáni, ale vyspělost nesčíslných průměrných lidí. (J. Jungmann)
FIDES AGAPE FORTIS VERITAS
- Šneba
- Svornost
- Kontaktovat uživatele:
Dvě chatky už jsou plný, ono podle mě by toho mohlo být prázdné dost, kdoby chtěl ted spát v kempu... i když na druhou stranu jsou tam nějaké ty slavnosti vinobraní, takže težko říct
- Šneba
- Svornost
- Kontaktovat uživatele:
Mě by jen zajímalo jak se tam chtějí Kaffu s Vojtou dopravit v případě, že Jirkovi klekne auto
Vubec neřeší náhradní plán... až to začnou řešit v neděli dopoledne tak to asi nebude to pravé ořechové. Tom nepojedeš jak ho znám , Jirka s autem neví, takže je to dost realné, že odvoz mít nebudou.