Organizace
- Petr
- Eliášův plamen
- Představte se nám: Jsem admin.
- Jméno: Petr
- Pohlaví: Muž
- Kontaktovat uživatele:
Re: Organizace
Stalo se.
Jinak si myslím, že Stwal byl v mnoha případech lepší a praktičtější. Jen byl dost nešťastně graficky vyveden. Tohle je sice graficky hezké, ale poměrně tuctové, svastiku si v tom nějakej úchyl jako já najde,
a prostě už to není tak charakteristické.
Jinak si myslím, že Stwal byl v mnoha případech lepší a praktičtější. Jen byl dost nešťastně graficky vyveden. Tohle je sice graficky hezké, ale poměrně tuctové, svastiku si v tom nějakej úchyl jako já najde,

- Petr
- Eliášův plamen
- Představte se nám: Jsem admin.
- Jméno: Petr
- Kontaktovat uživatele:
Jako já to beru. To logo je třeba lépe zvládnuté, než předchozí.
Holt další zvykání.

- Šneba
- Svornost
- Představte se nám: svornost
- Jméno: Honza
- Kontaktovat uživatele:
Graficky lepe provedene, ale vyuzitelnost puvodniho byla podstatne sirsi. Zde je typicky priklad toho, ze demokracie ma sve mouchy 
... ale co bylo potreba se shodnout na jednom, tak proste vetsina rozhodla ajedeme dal

... ale co bylo potreba se shodnout na jednom, tak proste vetsina rozhodla ajedeme dal

-
- Svornost
- Představte se nám: Odkaz na fórum mám od Šnéby, abych se podíval na kalendář akcí.
- Jméno: Tomáš
Tak ten uzel je po grafický stránce hezkej, ale... když se kouknu třeba na novou ikonku tady ve fóru, tak z toho absolutně nejde poznat, o co se jedná. To stejné, když vandal Šnéba začne uzel sprejovat po městě. U Stwalu byla ta výhoda, že ať byl použit v jakékoli velikosti, nebo namalován jakýmkoli způsobem, tak bylo poznat, co je to zač.