Připomínky k fóru, návrhy
- Michal
- Vlastenec
- Představte se nám: Zájem o tuto zemi jako takovou, její novodobé dějiny, symboliku a český národ. A také to, že se zde registrovali známí.
- Pohlaví: Muž
- Kontaktovat uživatele:
Připomínky k fóru, návrhy
Petře, navrhuju změnu názvu často diskutovaných témat. Například "Radar - ČT Tykadlo" by se mohlo přejmenovat jednoduše na "Radarová základna v ČR". Za původním názvem se vždy skrývá nějaká konkrétní událost z médií a já si myslím, že u takových témat by měly být názvy obecnější. Stejně tak u "Habsburkové aneb Jak jsme si zdémonizovali královskou rodinu" by se mohlo jmenovat "Monarchizmus" nebo tak nějak. Diskuze se stejně časem odkloní od specifického impulsu a přejde se k obecné debatě.

- Petr
- Eliášův plamen
- Představte se nám: Jsem admin.
- Jméno: Petr
- Kontaktovat uživatele:
Re: Připomínky k fóru, návrhy
Já většinou nebývám pro změnu názvů témat... je v tom trochu "tradice"
, a podobně. Ale nově příchozí to může poplést, proto souhlasím se změnou radarového tématu, ale monarchii bych nechal.

- Michal
- Vlastenec
- Představte se nám: Zájem o tuto zemi jako takovou, její novodobé dějiny, symboliku a český národ. A také to, že se zde registrovali známí.
- Kontaktovat uživatele:
Jsem pro to, aby se zvýšily rozestupy mezi jednotlivými hodnostmi jako "pokročilý diskutér" a spol. Dosažení stovky příspěvků mi pro hodnost "vlastenec" přijde dost málo. Ideální by asi bylo nějakých 500. Aby to nebyla taková nuda, mohly by se nějaké nové hodnosti přidat - třeba mezi "pokročilým nováčkem" a "pokročilým diskutérem" by mohl být prostě "diskutér", který tam z neznámého důvodu chybí. No a těmi dalšími hodnostmi by mohl být třeba "praporečník" nebo tak něco.

-
- Horlivý diskutér
- Představte se nám: Registruji se proto, že mne zaujal obsah stránky vlastenci.cz, zaujala mne možnost přečíst si názory lidí, které se zajímají o svou zemi a případně na ně i reagovat.
- Kontaktovat uživatele:
To dle mého názoru není tak špatný nápad. Ty hodnosti vlastně nic moc neznamenají, ale tak pro tu "zábavu" či jak se říká "z principu".Michal píše:Jsem pro to, aby se zvýšily rozestupy mezi jednotlivými hodnostmi jako "pokročilý diskutér" a spol. Dosažení stovky příspěvků mi pro hodnost "vlastenec" přijde dost málo. Ideální by asi bylo nějakých 500. Aby to nebyla taková nuda, mohly by se nějaké nové hodnosti přidat - třeba mezi "pokročilým nováčkem" a "pokročilým diskutérem" by mohl být prostě "diskutér", který tam z neznámého důvodu chybí. No a těmi dalšími hodnostmi by mohl být třeba "praporečník" nebo tak něco.
"Krajina je to velmi chladná, oplývá rybami a stády dobytka, je také bohatá ptactvem, zvěří a obilím. Místo vína se pije opojný nápoj, který nazývají pivem, jako by byl zhotoven z obilí...Lid celého království je oddán opilství, je náchylný k pověrám a dychtivý novot. Ti kteří trochu vynikají a stojí někde mezi prostým lidem a pánem, jsou odvážní, vychytralí, nestálé povahy, zbrklí v řeči, chtiví lupu a nikdy nemají dost."
-Eneáš Silvius Piccolomini
- Jirka
- Eliášův plamen
- Představte se nám: .....
- Kontaktovat uživatele:
My jsme tohle už řešili, ale právě na nic kloudného jsme nedošli... Pokud máte nějaké nápady, tak není problém se tím inspirovat. 

-
- Eliášův plamen
- Představte se nám: Popovídat si s lidmi, kteří mají dobré úmysly ;)
- Jméno: Michal
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím
nějak jsem si projížděl členy co se na foru zaregistrovali.. a docela mě zklamalo to,že asi pouze 1/3 registrovaných přizpívá do diskuzí.. Je divné,že po té "dřině" zaregistrovat se, už se nezapojí do fora.. nemyslíte ,že ty lidi může něco odrazovat nebo ja nevím.. přijde mi to jako k zamyšlení..co myslíte?

nějak jsem si projížděl členy co se na foru zaregistrovali.. a docela mě zklamalo to,že asi pouze 1/3 registrovaných přizpívá do diskuzí.. Je divné,že po té "dřině" zaregistrovat se, už se nezapojí do fora.. nemyslíte ,že ty lidi může něco odrazovat nebo ja nevím.. přijde mi to jako k zamyšlení..co myslíte?

"Buď příjemný a milý ve tváři, vlídný a zdvořilý ve způsobech, přívětivý a pravdomluvný ústy, vroucí a upřímný srdcem. Miluj a tak milován budeš." (Jan Amos Komenský)
- Jirka
- Eliášův plamen
- Představte se nám: .....
- Kontaktovat uživatele:
To se stává běžně na fórech, že existuje velké procento lidí, kteří buďto ani jednou nepřispěli nebo po určité době přestali. S tím bohužel nic neuděláme. A registrace je přísná z mnoha důvodů...MichalČR píše:Zdravím![]()
-
- Horlivý diskutér
- Představte se nám: Registruji se proto, že mne zaujal obsah stránky vlastenci.cz, zaujala mne možnost přečíst si názory lidí, které se zajímají o svou zemi a případně na ně i reagovat.
- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že na registraci opravdu nic špatného není, jde jen o to, že jsou lidé, kteří jen čtou, lidé kteří přispívají a lidé, kteří se k tomu nějak zatím "nedostali". Kdo ví proč....
"Krajina je to velmi chladná, oplývá rybami a stády dobytka, je také bohatá ptactvem, zvěří a obilím. Místo vína se pije opojný nápoj, který nazývají pivem, jako by byl zhotoven z obilí...Lid celého království je oddán opilství, je náchylný k pověrám a dychtivý novot. Ti kteří trochu vynikají a stojí někde mezi prostým lidem a pánem, jsou odvážní, vychytralí, nestálé povahy, zbrklí v řeči, chtiví lupu a nikdy nemají dost."
- Marek
- Eliášův plamen
- Představte se nám: Jsem vlastenec a VLAST je pro mě první poslední.
Za vlast i životy dáme !
[img]http://klub.vlastenci.cz/images/stories/symbolika/userbar1.jpg[/img]
[img]http://www.vlastenci.cz/stah/obr/linky/csr8.jpg[/img] - Jméno: Marek
- Kontaktovat uživatele:
Mě na tý hodnosti tak nesejde. Stačilo by zvýraznit jen číslo všech příspěvků a dojem se udělá z tohoto numera 

- Dušan
- Eliášův plamen
- Pohlaví: Žena
- Kontaktovat uživatele:
Mně osobně ty "hodnosti" nic neříkají a je to pro mě zcela zbytečné, takže pokud je zrušíme nic se nestane.....nejsme přeci vojenský klub, kde to má jisté kouzlo......